ACB Uzņēmumu grupa atbalsta Jauno Jātnieku skolu

27.05.2015
ACB Uzņēmumu grupa atbalsta Jauno Jātnieku skolu, kas š.g. 23.- 24. maijā atklāja sezonu ar pirmo sacensību posmu Inčukalnā. Divās dienās jātnieki sacentās 11 dažādos maršrutos, kuros kopā tika doti 502 starti. Pavisam jātnieki sacentīsies trīs turnīra posmos un uzvarētājs tiks noskaidrots finālā 20. septembrī.
Skatīt rakstu

300 būvnieki atjauno lidostas „Rīga” 1.peronu

26.05.2015
Pēdējos mēnešos starptautiskajā lidostā „Rīga” norisinās vērienīgi pirmā perona remontdarbi. Kopumā remontdarbos iesaistīti vairāk nekā 300 ceļu būvniecības nozares darbinieki no Latvijas un Vācijas. Būvnieki ar lidostas pārstāvjiem projekta laikā sadarbojas kā cimds ar roku, lai pasažieri justu pēc iespējas mazāk neērtību un lidosta pēc remontdarbiem kļūtu ērtāka gan tās darbiniekiem, gan pasažieriem.
Skatīt rakstu

Saņemta balva par seguma pastiprināšanu uz a/c A9 Rīga-Liepāja

25.05.2015
Par labāko 2014. gadā izbūvēto valsts autoceļa posmu, kurā veikta seguma atjaunošana un pastiprināšana, tika atzīts autoceļa A9 Rīga (Skulte) – Liepāja posms no pagrieziena uz Kalveni līdz pagriezienam uz Dižilmāju pirms Durbes. Gada balvu par šo būvi saņēma piegādātāju apvienība SIA „Aizputes ceļinieks” un SIA „8 CBR”.
Skatīt rakstu